top of page
Model Posing

kreatív fotózás

Kreatív fotózások 

Az FW fotó innovatív és költséghatékony megoldásokat kínál divat cégeknek, webshopoknak, divat nagykereskedéseknek és kereskedőknek a termékfotózás területén. Heti 10-20 darab tól kezdve egészen 300-400 termék fotózásáig vállalunk megbízásokat. Gyorsaságunk kiemelt fontosságú, és 24-48 órán belül garantáljuk ügyfeleinknek a kiváló minőségű, piacképesen szerkesztett fotókat.

Rugalmas szolgáltatásainknak köszönhetően kreatív divatfotózásokat is szervezünk a kívánt helyszíneken, legyen az stúdió, városi környezet vagy akár tópart. Emellett statikus, zárt környezetben is dolgozunk, például üzleti területeken, és az utómunka segítségével tökéletes hátteret teremtünk a fotókhoz.

Számunkra bármilyen terepen és kreatív környezetben megvalósítható a fotózás, legyen szó saját vagy vendég modellekről. Rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez, és biztosítjuk a profi fotózás teljes körű megvalósítását. Árainkat a termékek számához és a fotózások gyakoriságához igazítjuk. Havi csomagajánlataink lehetővé teszik számunkra, hogy versenyképes áron kínáljunk szolgáltatást az ügyfeleknek.

Akár 300-400 forinttól /db

Képenkénti árak már akár 300-400 forinttól is elérhetőek, és rugalmas megoldásainkkal az ügyfelek számára lehetőséget biztosítunk a költséghatékony fotózásra.

A leírt árak nem minősülnek ajánlattételnek mennyiségtől és intenzitástól változhatnak áraink kérjen információt  elérhetőségeinken.

Kreatív fotózások 

Külső helyszíneken, kreatív fotóstűdiókban 

Kreatív fotózások statikus helyszínen 

Fotózáshoz elegendő egy szűk háttér vagy falrészlet. A végeredményt utómunkával generáljuk. Előnye, hogy azonos helyszínen bármilyen témakörben és hangulatban lehet generálni végeredményt. 

bottom of page