top of page

webshop fotózás

Fehér, egyszínű, statikus háttér fotózás és grafikus háttér  

Az FW fotó innovatív és költséghatékony megoldásokat kínál divatcégeknek, webshopoknak, divat nagykereskedéseknek és kereskedőknek a termékfotózás terén. Rugalmas szolgáltatásainkkal heti 10-20 darabtól egészen 300-400 termék fotózását vállaljuk.

 

Számunkra a sebesség kiemelten fontos, és ügyfeleinknek 24-48 órán belül garantáljuk a kiváló minőségű, piacképesen szerkesztett fotókat.

Statikus divatfotózásokat is szervezünk saját stúdióinkban vagy üzleti partnereink helyszínén. A statikus, fehér vagy más színű hátterű fotózás lehetőséget ad arra, hogy utólagosan módosítsuk és kreatívan alakítsuk át a háttérképeket, így minden egyes kép egyedi és élethű hátteret kaphat.

Fotózás elérhető 

220 HUF / kép áron - 100 db öltözék 300 fotó leszállítása esetén   

Rugalmasan igazodunk az ügyfelek igényeihez, és teljes körűen biztosítjuk a profi fotózás megvalósítását. Árainkat a termékek számához és a fotózások gyakoriságához igazítjuk. Havi csomagajánlataink versenyképes áron kínálnak szolgáltatást ügyfeleink számára.

Képenkénti áraink már akár 250-350 forinttól is elérhetőek, és rugalmas megoldásainkkal lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára a költséghatékony fotózásra.

A leírt árak nem minősülnek ajánlattételnek mennyiségtől és intenzitástól változhatnak áraink kérjen információt  elérhetőségeinken.

grafikus kreatív háttér  

Fotózás egyszínű háttér vagy szűk falrészlet használatával zajlik. Utómunkával generálunk változatos kreatív háttereket. 

Fehér, egyszínű, statikus háttér fotózás

Fotózás egyszínű papír háttér vagy statikus falrészlet előtt zajlik. Utómunkával a 

bottom of page