top of page
15b4d96dc748fa1df20394f76c8c20b272d7919d-1500x1000.jpg.webp

fashionweb.hu 

Vásárlási információk 

Natural Beauty

A Fashionweb.hu weboldal kiskereskedelmi és nagykereskedelmi rendeléseket kezel.

Az egyéni vásárlók alapértelmezetten a kiskereskedelmi árakat láthatják az oldalon. Viszonteladók és kereskedők céges regisztráció és belépés után a nagykereskedelmi árakon rendelhetik meg a termékeket.

Viszonteladóknak vásárlási információk itt:

EGYÉNI RENDELÉSI FOLYAMAT:

A rendelés leadása után a rendelés "KÉSZLETELLENŐRZÉS" állapotba kerül. Ezt követően SMS-t és e-mailt küldünk a megrendelt termékek elérhetőségéről. Általában 24-48 órán belül megérkezik a véglegesítő üzenet.

TÖBB RENDELÉS LEADÁSA:

Amennyiben több rendelést adnak le, feltételezzük, hogy a vevő egy csomagban szeretné a termékeket. Ebben az esetben nem számolunk fel külön szállítási költséget, hanem összevonjuk a rendeléseket, és egy csomagban egy szállítási költséggel küldjük.

A VÉGLEGESÍTŐ SMS/MAIL:

A véglegesítő üzenet rendszerüzenet SMS-ben és e-mailben érkezik. Ebben a levélben kérjük, hogy feltétlenül kattintsanak a véglegesítés gombra.

Bankkártyás előrefizetési tranzakciót ezen a ponton lehet lefuttatni, kifizetni. Ha banki átutalást választottak, akkor a véglegesítést követően kell átutalni a rendelés összegét, és miután megérkezett a fizetés, elküldjük a rendelést szállításra.

A DPD utánvételes rendeléseket a véglegesítést követően automatikusan feladjuk szállításra.

Az elektronikus ÁFÁS számlát az átvételt követően minden esetben elküldjük a megadott e-mail címre. Kérjük, ügyeljenek a pontos telefonszám és e-mail cím megadására.

SZÁLLÍTÁS : 

DPD futárszolgálattal házhoz és csomagpontba lehet kérni a rendeléseket. 

TERMÉK VISSZAKŰLDÉS: 

Rendeléstől számított 14 napon belül az oldalon megtalálható futárrendelés menüben kérhet futárt a vásárló.  Online rendelési űrlapot itt elérheti:

Előfordulhat, hogy a rendelés véglegesítése több napot vesz igénybe.

Ennek okai lehetnek: nagyobb megrendelések feldolgozása, több beszállítótól várjuk a termékeket , termékek gyártás alatt vannak, hétvégi munkaszünet napok, több beszállító adminisztrációs csúszása.

bottom of page