top of page
15b4d96dc748fa1df20394f76c8c20b272d7919d-1500x1000.jpg.webp

fashionweb.hu 

Vásárlási információk 

A fashionweb.hu oldalon kis és nagykereskedelmi rendeléseket kezel.

Egyéni vásárlók kiskereskedelmi árakat látják az oldalon alapértelmezetten. Viszonteladók kereskedők céges regisztráció és belépés után a nagykereskedelmi árakon rendelheti meg a termékeket.

RENDELÉSI FOLYAMAT : 

A rendelés leadását követően KÉSZLETELLENŐRZÉS státuszba kerül a rendelés. Ezt követően SMS és e-mailes üzenetet küldünk a megrendelt termékek elérhetőségéről. Alap esetben a véglegesítő üzenet 24-48 órán belül megérkezik. Előfordulhat, hogy a rendelés véglegesítése több napot vesz igénybe.

Ennek okai : (nagyobb megrendelés több nagykereskedésből, termékek gyártás alatt vannak, hétvége munkaszüneti nap, több beszállító adminisztráció csúszás)

TÖBB RENDELÉS LEADÁSA :

Több rendelést leadása esetén feltételezzük, hogy a rendeléseket egy csomagba szeretné a vevő. Ebben az esetben nem vegyék figyelembe a rendelésenkénti szállítási költséget. Rendeléseket összevonjuk és egy csomagban egy szállítási költséggel küldjük.

A VÉGLEGESÍTŐ SMS/MAIL : 

SMS üzenetben és E-mailen érkezik  véglegesítő rendszerüzenet. Itt feltétlen kattintsanak a véglegesítés gombra.

Bankkártyás előrefizetési tranzakciót itt lehet lefuttatni, kifizetni. Ha banki átutalást választotta akkor a véglegesítést követően át kell utalni a rendelés összeget, beérkezés után adjuk fel a rendelést szállításra. GLS utánvételes rendelés a véglegesítést követően automatikusan feladásra kerül szállításra.

A rendelésről minden esetbe elektronikus ÁFÁS számlát küldünk az átvételt követően a megadott e-mail címre. Figyeljenek a telefonszám és e-mail cím pontos megadására.

bottom of page